MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Avui al matí he sortit
por Paisano Dj 23 Oct 2014, 17:43

» llampugas / serviolas / denton
por Dani Dc 22 Oct 2014, 20:22

» Llocs de pesca en el golf de Roses
por mmartinezsoler Ds 18 Oct 2014, 12:53

» bonitol a prop de roses
por mmartinezsoler Ds 18 Oct 2014, 12:47

» Sortida per Barna
por joemosqueroles Dt 14 Oct 2014, 21:47

» nou al forum!
por joemosqueroles Dt 14 Oct 2014, 20:56

» Relats de pesca
por Raül Dl 13 Oct 2014, 23:02

» consulta per pesca per zones de tarragona
por Salvi_29 Dg 12 Oct 2014, 18:12

» Banyoles encara batega!
por jovi64 Ds 11 Oct 2014, 09:43

» Consell de Fil per surf casting!
por Marmota2 Ds 04 Oct 2014, 17:45

» Bon dia!!
por joemosqueroles Ds 04 Oct 2014, 10:06

» Nova regulació de la pesca recreativa al Cap de Creus
por jovi64 Dv 03 Oct 2014, 09:14

» Consell de Fil per surf casting!
por Marmota2 Dg 28 Set 2014, 18:59

» Enquesta per un estudi de la UdG
por Dani Dt 23 Set 2014, 16:51

» Sakura Mazzera
por oradella Dc 17 Set 2014, 16:52

» Començar de 0
por ygresote Dc 17 Set 2014, 15:53

» Bon dia
por jovi64 Dc 17 Set 2014, 14:43

» Bones a tothom !
por bogamorta Dt 02 Set 2014, 14:54

» Panta de Boadella
por jovi64 Dl 11 Ago 2014, 09:28

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dg 03 Ago 2014, 14:55

GALERIA


YOUTUBE
Octubre 2014
DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Calamars farcits

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Calamars farcits

Missatge  Admin el Dj 27 Maig 2010, 02:06

Ingredients:
- 4 calamars mitjans
- 100 gr. de carn magra
- 1 ou dur
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 4 tomates madures
- farina
- vi blanc
- nou moscada
- oli
- sal

Elaboració:

Netegem els calamars, en separem les potes i les ales, piquem la carn i l’ou dur a ma o amb una trinxadora elèctrica. Afegim, al farciment, una cullerada de farina, una mica de vi blanc i ho condimentem amb sal i nou moscada, ho remenem bé, omplim les bosses dels calamars amb el farciment i les tanquem amb un escuradents, les enfarinem.

Posem en una cassola un vaset d’oli i fregim els calamars, a mig foc, fins que quedin ben daurats.
Trèiem els calamars de la cassola i sofregim en el mateix greix l’all i la ceba picats ben fins, quan tinguin color hi afegim la tomata trinxada i assaonem amb sal, la farem coure 10 minuts, hi afegirem una cullerada de farina, ho remenem bé i hi tirem un vaset de vi blanc i 2 d’aigua.

Tornem a posar els calamars a la cassola i els deixem coure ½ hora a mig foc, si cal hi podem afegir mes aigua. Quan els calamars siguin cuits i ben tous, els traurem de la cassola i passarem la salsa per un colador ben fi.

Abans de servir esclafarem els calamars amb el suc.

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

Admin
Admin

Data de registre: 05/03/2009

http://www.forumdepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum