MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Que fer quan veus clarissima ment que el llobarro ja t´ha vist?
por bogamorta Dt 22 Jul 2014, 11:34

» Re: Quin desastre!!
por jovi64 Dv 18 Jul 2014, 12:42

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dv 11 Jul 2014, 18:19

» Peixet per spinning
por bogamorta Dv 11 Jul 2014, 10:32

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dg 22 Jun 2014, 08:40

» Banyoles encara batega!
por jovi64 Dv 20 Jun 2014, 18:11

» Presentació
por jovi64 Dv 20 Jun 2014, 11:44

» Un de nou
por Davidcc Dl 09 Jun 2014, 19:12

» sortida nocturna..
por bogamorta Dg 08 Jun 2014, 00:25

» 06-Port Esportiu L'Escala
por Davidcc Dl 02 Jun 2014, 19:35

» Jigs amb plomes
por Jurela´s Killer Dj 22 Maig 2014, 13:34

» Serie on-line "Vamos de Pesca"
por Jurela´s Killer Dj 22 Maig 2014, 13:32

» ajuda sisplau
por sergoncar Dc 21 Maig 2014, 10:32

» Est-ce possible ?
por aningoul Dv 16 Maig 2014, 20:17

» Fira Maritima Costa Daurada
por Jurela´s Killer Dj 15 Maig 2014, 11:03

» pesca a la zona lliure del Segre-Cinca?
por Manel Pomarol Dt 13 Maig 2014, 17:21

» iniciativa per fomentar les activitats i formació de pesca a la ciutat de barcelona
por aberdalet Dj 08 Maig 2014, 08:11

» lloc on guardar el caiac
por Dani Dl 21 Abr 2014, 20:56

» reparacio
por kako Dl 14 Abr 2014, 18:08

» trovades kayaks
por kako Dc 02 Abr 2014, 17:38

GALERIA


YOUTUBE
Juliol 2014
DlDtDcDjDvDsDg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Calamars farcits

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Calamars farcits

Missatge  Admin el Dj 27 Maig 2010, 00:06

Ingredients:
- 4 calamars mitjans
- 100 gr. de carn magra
- 1 ou dur
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 4 tomates madures
- farina
- vi blanc
- nou moscada
- oli
- sal

Elaboració:

Netegem els calamars, en separem les potes i les ales, piquem la carn i l’ou dur a ma o amb una trinxadora elèctrica. Afegim, al farciment, una cullerada de farina, una mica de vi blanc i ho condimentem amb sal i nou moscada, ho remenem bé, omplim les bosses dels calamars amb el farciment i les tanquem amb un escuradents, les enfarinem.

Posem en una cassola un vaset d’oli i fregim els calamars, a mig foc, fins que quedin ben daurats.
Trèiem els calamars de la cassola i sofregim en el mateix greix l’all i la ceba picats ben fins, quan tinguin color hi afegim la tomata trinxada i assaonem amb sal, la farem coure 10 minuts, hi afegirem una cullerada de farina, ho remenem bé i hi tirem un vaset de vi blanc i 2 d’aigua.

Tornem a posar els calamars a la cassola i els deixem coure ½ hora a mig foc, si cal hi podem afegir mes aigua. Quan els calamars siguin cuits i ben tous, els traurem de la cassola i passarem la salsa per un colador ben fi.

Abans de servir esclafarem els calamars amb el suc.

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

Admin
Admin

Data de registre: 05/03/2009

http://www.forumdepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum