MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Avui al matí he sortit
por cetrero33 Dj 02 Jul 2015, 21:35

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Dl 22 Jun 2015, 23:54

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por jovi64 Dg 03 Maig 2015, 10:52

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

» FÒRUM
por joemosqueroles Dl 09 Mar 2015, 10:44

» Nou Gironi al forum
por joemosqueroles Dv 23 Gen 2015, 12:18

» Relats de pesca
por Raül Dc 21 Gen 2015, 23:12

» senyor zulin
por zulin Dv 16 Gen 2015, 21:18

» Barco RODMAN 800 cabinat
por Laureà Dt 13 Gen 2015, 17:34

» Sortida prop de girona
por zulin Dl 12 Gen 2015, 21:50

» Bon nadal i millor entrada d'any !
por jovi64 Dt 23 Des 2014, 13:18

» Sortida per Barna
por Paisano Dl 24 Nov 2014, 19:05

» Llocs de pesca en el golf de Roses
por Cala Bonica Dl 17 Nov 2014, 21:37

» llampugas / serviolas / denton
por Dani Dc 22 Oct 2014, 20:22

» bonitol a prop de roses
por mmartinezsoler Ds 18 Oct 2014, 12:47

» nou al forum!
por joemosqueroles Dt 14 Oct 2014, 20:56

GALERIA


YOUTUBE
Juliol 2015
DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Calamars farcits

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Calamars farcits

Missatge  Admin el Dj 27 Maig 2010, 02:06

Ingredients:
- 4 calamars mitjans
- 100 gr. de carn magra
- 1 ou dur
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 4 tomates madures
- farina
- vi blanc
- nou moscada
- oli
- sal

Elaboració:

Netegem els calamars, en separem les potes i les ales, piquem la carn i l’ou dur a ma o amb una trinxadora elèctrica. Afegim, al farciment, una cullerada de farina, una mica de vi blanc i ho condimentem amb sal i nou moscada, ho remenem bé, omplim les bosses dels calamars amb el farciment i les tanquem amb un escuradents, les enfarinem.

Posem en una cassola un vaset d’oli i fregim els calamars, a mig foc, fins que quedin ben daurats.
Trèiem els calamars de la cassola i sofregim en el mateix greix l’all i la ceba picats ben fins, quan tinguin color hi afegim la tomata trinxada i assaonem amb sal, la farem coure 10 minuts, hi afegirem una cullerada de farina, ho remenem bé i hi tirem un vaset de vi blanc i 2 d’aigua.

Tornem a posar els calamars a la cassola i els deixem coure ½ hora a mig foc, si cal hi podem afegir mes aigua. Quan els calamars siguin cuits i ben tous, els traurem de la cassola i passarem la salsa per un colador ben fi.

Abans de servir esclafarem els calamars amb el suc.

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

Admin
Admin

Data de registre: 05/03/2009

http://www.forumdepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum