MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Avui al matí he sortit
por bogamorta Dv 19 Set 2014, 13:45

» Sakura Mazzera
por oradella Dc 17 Set 2014, 14:52

» Començar de 0
por ygresote Dc 17 Set 2014, 13:53

» Bon dia
por jovi64 Dc 17 Set 2014, 12:43

» Bones a tothom !
por bogamorta Dt 02 Set 2014, 12:54

» Panta de Boadella
por jovi64 Dl 11 Ago 2014, 07:28

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dg 03 Ago 2014, 12:55

» Pesca a Susqueda
por jovi64 Dl 28 Jul 2014, 12:17

» 12-Club Nàutic Cala Canyelles
por cetrero33 Ds 26 Jul 2014, 18:49

» Que fer quan veus clarissima ment que el llobarro ja t´ha vist?
por bogamorta Dt 22 Jul 2014, 11:34

» Re: Quin desastre!!
por jovi64 Dv 18 Jul 2014, 12:42

» Peixet per spinning
por bogamorta Dv 11 Jul 2014, 10:32

» Banyoles encara batega!
por jovi64 Dv 20 Jun 2014, 18:11

» Presentació
por jovi64 Dv 20 Jun 2014, 11:44

» Un de nou
por Davidcc Dl 09 Jun 2014, 19:12

» sortida nocturna..
por bogamorta Dg 08 Jun 2014, 00:25

» 06-Port Esportiu L'Escala
por Davidcc Dl 02 Jun 2014, 19:35

» Jigs amb plomes
por Jurela´s Killer Dj 22 Maig 2014, 13:34

» Serie on-line "Vamos de Pesca"
por Jurela´s Killer Dj 22 Maig 2014, 13:32

» ajuda sisplau
por sergoncar Dc 21 Maig 2014, 10:32

GALERIA


YOUTUBE
Setembre 2014
DlDtDcDjDvDsDg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Calamars farcits

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Calamars farcits

Missatge  Admin el Dj 27 Maig 2010, 00:06

Ingredients:
- 4 calamars mitjans
- 100 gr. de carn magra
- 1 ou dur
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 4 tomates madures
- farina
- vi blanc
- nou moscada
- oli
- sal

Elaboració:

Netegem els calamars, en separem les potes i les ales, piquem la carn i l’ou dur a ma o amb una trinxadora elèctrica. Afegim, al farciment, una cullerada de farina, una mica de vi blanc i ho condimentem amb sal i nou moscada, ho remenem bé, omplim les bosses dels calamars amb el farciment i les tanquem amb un escuradents, les enfarinem.

Posem en una cassola un vaset d’oli i fregim els calamars, a mig foc, fins que quedin ben daurats.
Trèiem els calamars de la cassola i sofregim en el mateix greix l’all i la ceba picats ben fins, quan tinguin color hi afegim la tomata trinxada i assaonem amb sal, la farem coure 10 minuts, hi afegirem una cullerada de farina, ho remenem bé i hi tirem un vaset de vi blanc i 2 d’aigua.

Tornem a posar els calamars a la cassola i els deixem coure ½ hora a mig foc, si cal hi podem afegir mes aigua. Quan els calamars siguin cuits i ben tous, els traurem de la cassola i passarem la salsa per un colador ben fi.

Abans de servir esclafarem els calamars amb el suc.

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

Admin
Admin

Data de registre: 05/03/2009

http://www.forumdepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum