MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» reparacio
por kako Dl 14 Abr 2014, 18:08

» trovades kayaks
por kako Dc 02 Abr 2014, 17:38

» lloc on guardar el caiac
por Tola Dg 30 Mar 2014, 21:48

» COMPANYS DE PESCA
por fishercat97 Dg 30 Mar 2014, 18:26

» Felicitats !
por Raül Ds 29 Mar 2014, 09:07

» pulpo desde embarcacion.
por Raül Ds 29 Mar 2014, 08:31

» Raül va per tu !
por Raül Dt 25 Feb 2014, 15:32

» El Pick-up no em funciona. Com arreglar-ho.
por Dani Dv 21 Feb 2014, 19:17

» Jigs amb plomes
por Jurela´s Killer Dl 10 Feb 2014, 20:52

» company per anar al bass
por kun Dl 10 Feb 2014, 15:44

» Avui al matí he sortit
por Dani Dl 10 Feb 2014, 10:41

» llobarro
por Raül Dg 09 Feb 2014, 08:14

» rampa de colera y de portbou
por cetrero33 Dt 31 Des 2013, 12:15

» Bon nadal i millor entrada d'any !
por ago791 Dc 25 Des 2013, 13:26

» PER FI
por Tola Dl 23 Des 2013, 20:03

» Canyes Italcanna
por ago791 Ds 21 Des 2013, 15:37

» Cannes Italcanna
por ago791 Ds 21 Des 2013, 15:34

» Intent de robatori...aneu amb compte
por Carles_k Dc 11 Des 2013, 19:55

» familia
por Raül Dv 22 Nov 2013, 07:36

» Reelstand pera rodets Shimano
por Jurela´s Killer Dg 17 Nov 2013, 20:30

GALERIA


YOUTUBE
Abril 2014
DlDtDcDjDvDsDg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Calamars farcits

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Calamars farcits

Missatge  Admin el Dj 27 Maig 2010, 00:06

Ingredients:
- 4 calamars mitjans
- 100 gr. de carn magra
- 1 ou dur
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d’all
- 4 tomates madures
- farina
- vi blanc
- nou moscada
- oli
- sal

Elaboració:

Netegem els calamars, en separem les potes i les ales, piquem la carn i l’ou dur a ma o amb una trinxadora elèctrica. Afegim, al farciment, una cullerada de farina, una mica de vi blanc i ho condimentem amb sal i nou moscada, ho remenem bé, omplim les bosses dels calamars amb el farciment i les tanquem amb un escuradents, les enfarinem.

Posem en una cassola un vaset d’oli i fregim els calamars, a mig foc, fins que quedin ben daurats.
Trèiem els calamars de la cassola i sofregim en el mateix greix l’all i la ceba picats ben fins, quan tinguin color hi afegim la tomata trinxada i assaonem amb sal, la farem coure 10 minuts, hi afegirem una cullerada de farina, ho remenem bé i hi tirem un vaset de vi blanc i 2 d’aigua.

Tornem a posar els calamars a la cassola i els deixem coure ½ hora a mig foc, si cal hi podem afegir mes aigua. Quan els calamars siguin cuits i ben tous, els traurem de la cassola i passarem la salsa per un colador ben fi.

Abans de servir esclafarem els calamars amb el suc.

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

Admin
Admin

Data de registre: 05/03/2009

http://www.forumdepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum