MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Febrer 2017
DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Suquet de peix

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Suquet de peix

Missatge  Admin el Dj 27 Maig 2010, 02:04

Ingredients:
- 4 talls de rap
- 4 talls de gallina de mar
- 150 gr. de calamars
- ¼ kg. de musclos
- ¼ kg. de peix de roca
- 2 patates mitjanes
- 1 ceba gran
- 3 tomates madures
- 1 gra d’all
- julivert
- farigola
- farina
- oli
- pebre blanc
- sal
- per la picada
- safrà
- 2 grans d’all
- sal
- julivert
- 50 gr. d’ametlles torrades
- 1 vaset de vi

Elaboració:

Bullim les patates amb la pela durant uns 20 minuts i les deixem refredar.
Quan tinguem el peix net, el salpebrem, l’enfarinem i el fregim amb oli ben calent, els calamars els fregim sense enfarinar, els musclos els posarem al foc amb una mica d’aigua fins que s’obrin.
Colem l’oli de fregir el peix, n’afegim si cal i hi sofregim la ceba fins que quedi rossa i afegim l’all trinxat menut i la farigola.

Ho remenem una mica i hi tirem la tamata trinxada, deixem coure la tomata 5 minuts el salem, afegim 2 cullerades de farina, ho remenem bé hi tirem també 2 vasets d’aigua i el suc dels musclos colat.
Deixem coure la salsa uns altres 5 minuts.

Pelem les patates i les tallem a rodanxes no massa gruixudes. Posem el peix en un plat al forn i al voltant hi posem les patates, preparem la picada, passem la salsa pel colador fi hi barregem la picada, banyem el peix amb la salsa i ho fem coure al forn fluix uns 10 minuts.

www.receptarium.com

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

Admin
Admin

Data de registre : 05/03/2009

http://www.forumdepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum