SHARE
Últimos temas
» Martí Que i Querpor Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13
» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17
» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35
» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34
» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36
» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16
» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12
» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02
» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52
» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51
» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47
» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19
» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56
» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21
» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56
» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57
» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53
» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24
» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54
» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39
YOUTUBE
Recepte de llobarro al forn.
Pàgina 1 de 1 • Comparteixi •
Recepte de llobarro al forn.
Ho sento pero aixo ho pasaré amb castella, si no per la seva gracie.
:emoticon0004: Receta de la lubina al wisky.
INGREDIENTES:
Una lubina de unos tres kilos.
Una botella de wisky.
Medio kilo de panceta en tiras finas.
Un cuarto de litro de aceite de oliva, sal y pimienta.
PREPARACION:
Rellenar la lubina con la panceta, atarla y una vez salpimentada rociarla con el aceite de oliva.
PASOS POSTERIORES.
1º Calentar el horno a 180º durante diez minutos.
2º Servirse un vaso de wisky y hacer tiempo.
3º Meter la lubina en el horno.
4º Servirse otro vaso de wisky, bebérselo y mirar el horno.
5º Boner el terbostato a 150 grabdos y esberar veinte binutos.
6º Servirse odro passo. o mejod odrosss passsoss.
7º Al cabo dun drato, hormir el abro y echard un chodretón de lubina al guisqui y odro de guiski a uno bisbo.
8º Dardle la fuedta a la bubina y joberzse la bano al cerrar elomo !! bierda !!
9º Intentarr sentarse en una silla y servirrrrse unozssss chupitossss bientras basan los binutosss.
10º Retirar da bubina delorno y luego recogerrrrla del suelo con un drapo, embujaándola a un brato, bandeja o similarrss.
11º Romberrrse lacrissssssma al resfalar en la grassssa.
12º Indentar bebandarrse sin soltan la vodella y drass barios indendosss, decidir que en el ssuelo sestá de gojones.
13º Apburar la potella y adrastrarse asta la cam y dormissse.
14º Al dia siguiente tomar abundante café para tratar de paliar el inexplicable dolor de cabeza, comerse los restos de la lubina fria con un cazo de mahonesa y el resto del dia dedicarlo a limpiar el estropicio organizado en la cocina. :emoticon0012:
Salut y bona cuina, ja ja ja.
:emoticon0004: Receta de la lubina al wisky.
INGREDIENTES:
Una lubina de unos tres kilos.
Una botella de wisky.
Medio kilo de panceta en tiras finas.
Un cuarto de litro de aceite de oliva, sal y pimienta.
PREPARACION:
Rellenar la lubina con la panceta, atarla y una vez salpimentada rociarla con el aceite de oliva.
PASOS POSTERIORES.
1º Calentar el horno a 180º durante diez minutos.
2º Servirse un vaso de wisky y hacer tiempo.
3º Meter la lubina en el horno.
4º Servirse otro vaso de wisky, bebérselo y mirar el horno.
5º Boner el terbostato a 150 grabdos y esberar veinte binutos.
6º Servirse odro passo. o mejod odrosss passsoss.
7º Al cabo dun drato, hormir el abro y echard un chodretón de lubina al guisqui y odro de guiski a uno bisbo.
8º Dardle la fuedta a la bubina y joberzse la bano al cerrar elomo !! bierda !!
9º Intentarr sentarse en una silla y servirrrrse unozssss chupitossss bientras basan los binutosss.
10º Retirar da bubina delorno y luego recogerrrrla del suelo con un drapo, embujaándola a un brato, bandeja o similarrss.
11º Romberrrse lacrissssssma al resfalar en la grassssa.
12º Indentar bebandarrse sin soltan la vodella y drass barios indendosss, decidir que en el ssuelo sestá de gojones.
13º Apburar la potella y adrastrarse asta la cam y dormissse.
14º Al dia siguiente tomar abundante café para tratar de paliar el inexplicable dolor de cabeza, comerse los restos de la lubina fria con un cazo de mahonesa y el resto del dia dedicarlo a limpiar el estropicio organizado en la cocina. :emoticon0012:
Salut y bona cuina, ja ja ja.
arb58- www.forumdepesca.com
- Edat : 59
Localització : Llinars del Valles, Barcelona
Data de registre : 13/03/2009
Re: Recepte de llobarro al forn.
JAJAJAJA!
fina ara no ho havia vist...! molt bo Arb, molt bo!
a mi també em passa això, però no tan greu...:
- "hi has de posar una mica de vi blanc cap al final",
-be. be... vaig obrint l'ampolla..
al cap de vint minuts...
-Animal!! t'he dit una mica de vi, no tota l'ampolla!
si, si... ja ho he fet... al peix una miqueta!
fina ara no ho havia vist...! molt bo Arb, molt bo!
a mi també em passa això, però no tan greu...:
- "hi has de posar una mica de vi blanc cap al final",
-be. be... vaig obrint l'ampolla..
al cap de vint minuts...
-Animal!! t'he dit una mica de vi, no tota l'ampolla!
si, si... ja ho he fet... al peix una miqueta!
Raül- www.forumdepesca.com
- Edat : 41
Data de registre : 27/05/2009
Re: Recepte de llobarro al forn.
muy buena la receta esta la tengo que hacer pero con cerveza y si estan los otros 2 mosqueteros quede como quede la lubina no tendra mucha importancia

un abrazo












un abrazo
sajai- www.forumdepesca.com
- Edat : 58
Data de registre : 22/12/2009
recepta de llobarro al forn
MOLT BONA........Aquesta si que no la sabia
Poca conya, pero segur que és treta de la realitat de més d´un , jajajajajaja
Poca conya, pero segur que és treta de la realitat de més d´un , jajajajajaja
peixet- www.forumdepesca.com
- Edat : 51
Localització : St Joan les Fonts
Data de registre : 22/01/2010
Re: Recepte de llobarro al forn.
I si ja portes la ressaca del dia abans???? Em sembla que despres del segon got de whisky, no pots fer res mes, o si, que et recullin a tu del terra de la cuina.... 

Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum