MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Febrer 2017
DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



COM ES CUINA??

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

COM ES CUINA??

Missatge  gomesindo el Ds 09 Jul 2011, 00:51

Hola forerus!! Com va l'estiu de pesca?? Espero que bé.
Aquí el meu dubte, he pescat una llisa llobarrera i m'agradaria saber com es pot cuinar, m'han dit que "en adobo" però nose quin tipus d'adobo ni res, si algú ho sabés em faria un gran favor.

Moltíssimes gràcies i molta sort a les properes sortides!

gomesindo
www.forumdepesca.com

Localització : SANT VICENÇ DELS HORTS
Data de registre : 26/03/2011

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  kruskis el Ds 09 Jul 2011, 02:01

Ostres, no sé, a casa les fèiem al forn i eren bones

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

kruskis
www.forumdepesca.com

Edat : 36
Localització : Costa Brava
Data de registre : 07/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  rash el Ds 09 Jul 2011, 07:25

JO personalment no he provat la recepta, però tinc companys que diuen que queda molt bo:

1er pescar una bona llissa llobarrera (a italia, més valorada que el propi llobarro)
2n filetejar-la bé (intentant que no quedin espines) o be tallar-la a rodelles no gaire grans (així l'adob fa més efecte)
3er posar el peix en una font, i posari: "pimenton" dolç, orenga, all picat, sal i vinagre i ho remenes tot be i ho deixes reposar a la nevera (pràcticament un dia si ho fas quan està acabada de pescar)
4rt Ja només queda enfarinar els talls de peix i fregir-los amb oli ben calent (i ben fregit perque el vinagre no es noti).

Acompanyar millor amb vi negre Smile

pd: si algú la prova que digui que tal. Jo encara no m'he atrevit a agafar cap llissa llobarrera per fer l'experiment, i això que n'he trobat algunes que eren molt maques (pescasub).

rash
www.forumdepesca.com

Edat : 33
Localització : girona i el mar sempre que puc
Data de registre : 14/09/2010

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  CAP-ROIG el Dl 11 Jul 2011, 10:58

Sembla que pel sol fer de dir-se "llisa" ja es peroratiu.

La llisa llobarrera, coneguda també com a llisa galta-roig o galta-roja per la taca que te sobre l’agalla, pot ser tan bona com un llobarro.

Jo he vist llobarros pescats dins del Fluvia, en la zona dels embarcaderos interiors, en periodes de poca pluja i aigues verdes que a 10 cm. ja no es veu res, i que jo no m'els menjaria...

CAP-ROIG
www.forumdepesca.com

Localització : DE LES MEDES A CAP DE CREUS
Data de registre : 14/07/2010

http://www.sistemesdembalatge.es

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  gomesindo el Dj 14 Jul 2011, 06:12

Moltes gràcies pels comentaris a tothom avui la treuré del congelador i la provaré. Sí, del congelador. Vaig llegir a un forum que deia que s'havia de tenir 3 dies per allò de que mengen de tot i "matar" l'anisakis aquell, prepararé l'adob com ha dit el company i espero menjar-la per demà, aviam. MOLTÍSIMES GRÀCIES A TOTS!!

gomesindo
www.forumdepesca.com

Localització : SANT VICENÇ DELS HORTS
Data de registre : 26/03/2011

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  kruskis el Dj 14 Jul 2011, 20:33

Bon profit!

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

kruskis
www.forumdepesca.com

Edat : 36
Localització : Costa Brava
Data de registre : 07/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  sergispining el Dj 14 Jul 2011, 22:13

al delta del ebre hi ha una clase de lliseras.......... que son mes apreciades que el llobarro.son amb el cap molt rodo i nomes menjen algues.

sergispining
www.forumdepesca.com

Edat : 41
Localització : girona- maçanet de la selva
Data de registre : 08/12/2009

Tornar a dalt Ir abajo

cuina

Missatge  Paisano el Dl 19 Des 2011, 22:14

Ara estem en l'època del bonitol i del fred
Amb el permis dels xef profesionals que tenim al fòrum us deixo aquesta recepta
Durant la setmana i amb temps fem un sofregit casolá
El cap de setmana sortim a pescar un bonitol
El netegem d'espina i pell
Amb l'espina uan mica de julivert i una fulla de llorer farem un brou
Després agafem patates i les tallem a daus com si fossin per fer patates braves i les fregim
En una cassola posem el sofregit, el brou i les patates les deixarem bullir durant quinze minuts
Després agafem el bonitol ho fem daus d'uns tres centimetres (que no siguin nin molt grans ni molt petits)
els incorporem a la cassola els deixem dos minuts i tapem la cassola
després només cal que es refredi una mica perqué t'ho puguis menjar sense cremar-te

BON PROFIT

Paisano
www.forumdepesca.com

Data de registre : 20/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  peixet el Dl 19 Des 2011, 23:23

Ep !!!!!!!! aquesta me l´apunto , que no en sabia cap de "guisat" de bonitol i fa molt bona pinta i mes vinguent del Paisano . Aquests jubilats ........en saben un munt !!!!!. Pero primer n´haure de pescar algun,jajaja. Salut i bona cuina

peixet
www.forumdepesca.com

Edat : 50
Localització : St Joan les Fonts
Data de registre : 22/01/2010

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  kruskis el Dt 20 Des 2011, 03:06

Com diuen els notaris... "donc fe" de que està molt bo i mira que no sóc gaire peixater jo!

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

kruskis
www.forumdepesca.com

Edat : 36
Localització : Costa Brava
Data de registre : 07/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  Dani el Dt 20 Des 2011, 17:37

kruskis escrigué:Com diuen els notaris... "donc fe" de que està molt bo i mira que no sóc gaire peixater jo!

tinc la recepta (gràcies paisano), tinc les patates, el sofregit no es problema....... collons... em falta alguna cosa i ara no se...!

Dani
www.forumdepesca.com

Localització : Girona, Costa Brava
Data de registre : 27/09/2010

http://www.pescacb.net

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  kruskis el Dt 20 Des 2011, 22:56

La cassola? jijiji

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

kruskis
www.forumdepesca.com

Edat : 36
Localització : Costa Brava
Data de registre : 07/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: COM ES CUINA??

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum