MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Abril 2018
DlDtDcDjDvDsDg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Orada al forn

Ir abajo

Orada al forn

Missatge  aberdalet el Dl 22 Nov 2010, 13:09



En aquest cas he fet servir una Orada de 2'2Kg (no l'he pescat al mar, ha estat en el mercat, llàstima Very Happy)

Ingredients 6-8 persones:
- Orada 2,2kg
- 4 Patates
- 4 Cebes
- 3 tomàquets
- fonoll (branques)
- 1 got d'aigua
- 1/2 got de vi blanc (jo faig servir el mateix amb que despres me la menjo)
- llimona
- 3 dents d'all
- 1 fulla de llorer

Precalentem el forn a 180ºC, si te ventiladors millor

en una caçola reofegem la ceba, despres agefim les patates i finalment el tomaquet a rodanxes i els alls i el llorer, no ho faig completament, sino una miqueta que la ceba estigui toba, la patata comenci a fer-se i el tomaquet una mica estovat.

Posem les verdures a la safata de forn, fent un llit.

L'orada la netajem i escatem, la salpebrem i li fem tres tall per banda.

A cada tall li posem una branca de fonoll i mitja rodantxa de llimona, a l'interior unes quantes branquetes i dues rodanxes de llimona (ahir no tenia llimona i vaig posar la lima que reservo pels gintonics Very Happy )

posem l'orada a la safata, li tirem un raig d'oli per sobre, el got d'aigua i el mig got de vi

Ho posem al forn, en el meu cas va estar 50 minuts i 10 reposant amb el forn apagat.

cada 10-15 minuts obrim el forn i tirem suc de la safata per sobre l'orada.

per veure el punt de coccio li faig un tall al clatell i miro que estigui al punt

Bon profit!!!
avatar
aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 42
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum