MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Juny 2017
DlDtDcDjDvDsDg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Orada al forn

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Orada al forn

Missatge  aberdalet el Dl 22 Nov 2010, 13:09



En aquest cas he fet servir una Orada de 2'2Kg (no l'he pescat al mar, ha estat en el mercat, llàstima Very Happy)

Ingredients 6-8 persones:
- Orada 2,2kg
- 4 Patates
- 4 Cebes
- 3 tomàquets
- fonoll (branques)
- 1 got d'aigua
- 1/2 got de vi blanc (jo faig servir el mateix amb que despres me la menjo)
- llimona
- 3 dents d'all
- 1 fulla de llorer

Precalentem el forn a 180ºC, si te ventiladors millor

en una caçola reofegem la ceba, despres agefim les patates i finalment el tomaquet a rodanxes i els alls i el llorer, no ho faig completament, sino una miqueta que la ceba estigui toba, la patata comenci a fer-se i el tomaquet una mica estovat.

Posem les verdures a la safata de forn, fent un llit.

L'orada la netajem i escatem, la salpebrem i li fem tres tall per banda.

A cada tall li posem una branca de fonoll i mitja rodantxa de llimona, a l'interior unes quantes branquetes i dues rodanxes de llimona (ahir no tenia llimona i vaig posar la lima que reservo pels gintonics Very Happy )

posem l'orada a la safata, li tirem un raig d'oli per sobre, el got d'aigua i el mig got de vi

Ho posem al forn, en el meu cas va estar 50 minuts i 10 reposant amb el forn apagat.

cada 10-15 minuts obrim el forn i tirem suc de la safata per sobre l'orada.

per veure el punt de coccio li faig un tall al clatell i miro que estigui al punt

Bon profit!!!
avatar
aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 41
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum