MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Maig 2017
DlDtDcDjDvDsDg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Crema de galeres

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Crema de galeres

Missatge  aberdalet el Dl 22 Nov 2010, 12:49


En aquesta recepta faig servir el brou base de galeres, si sofregim les verdures ens quedara amb un color mes pujat, jo li volia donar nomes un toc de color.

Ingredients 6 persones:
- 1'5 l brou de galeres
- 2 cebes de figueres
- 1 porro
- 4 patates mitjanes
- 3 pastenagues
- julivert
- 200 ml nata liquida (jo faig servir la de montar)
- oli

En una olla sofregim les cebes i el porro, salem i quan estigui tou afegim la pastenaga i les patates, ho deixo un minutet i li afegeixo el brou.

Ho deixo bullir a foc suau fins que les patates i la pastenaga estiguin fetes.

Retiro una mica de brou i ho paso pel turmix o termomix, afegeixo la nata liquida i sal pebro.

Si a quedat molt espes afegeixo el brou retirat, mica en mica fins a trobar la textura desitjada.

Agafem una paella amb oli i calentem a foc fort, quan estigui ben calent fregim el julivert (15-30 segons),COMPTE!!!! en quantitats petites ja que ESQUITXA MOLT ja que te molta aigua, el retirem a un plat amb paper de cuina i anem fent mes. Aquesta part es opcional, es fa molt de merder a la cuina Very Happy, es per decorar.

Servim la crema i posem un grapadet de julivert.

Bon profit
avatar
aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 41
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum