MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Juny 2017
DlDtDcDjDvDsDg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Fideus arrosejats

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Fideus arrosejats

Missatge  aberdalet el Dl 22 Nov 2010, 12:25

Per aquesta recepta faig servir el brou de galeres o de peix, que sigui concentrat amb molt de gust

Ingredients:
- 1l Brou base de galeres o de peix
- 2 cebes
- 2-3 tomaquets
- 300 grams fideus (jo faig servir de la mida 0, hi ha gent que li agrada mes grossos)
- oli
- allioli (opcional)
- 1 copeta conyac, vi ranci o el que mes ens agradi (opcional, pero recomenable)

Preparem els ingredients
- tomàquets pelats i sense llavors, tallats a trocets
- ceba trinxada a troços petits
- brou calent

En una paella possem l'oli i fregim els fideus fins que quedin ben rossos (morenets Smile )

Els colem i els reservem.

Treiem una mica l'oli perque no hi hagi exces i afegim al ceba, la salem i la sofregim a poc a poc.

Quan tingui coloret afegim el tomaquet, el salem i si es molt acid li afegim una mica de sucre, el sofregim poc a poc amb paciencia.

Quan el sofregit tingui textura de mermelada tirem la copeta de licor i ho flambejem (opcional, pero recomenable)

Afegim els fideus, ho barregem tot i afegim el brou, que ho cobreixi tot mes un dit (reservem una mica de brou per si fa falta mes)

Mirem el punt de sal, tenint en compte que es redueix i que ens quedara mes fort de sal.

Quan la pasta estigui feta (jo sempre ho tasto, no miro el rellotge) retirem del foc, tapem la paella i deixem reposar 10 minutets.

Servim i a menjar

Com a cosa opcional ho servim junt amb un allioli.
avatar
aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 41
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum