MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Febrer 2017
DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Brou base galeres

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Brou base galeres

Missatge  aberdalet el Dl 22 Nov 2010, 11:10

Hola,

aquest brou em serveix de base per a fer altres receptes com fideus arrosejats, crema de galeres, etc.

Jo per les mides soc bastant dolent, ho faig a "ull".

Ingredients:
- galeres (2-3 grapats) suposo que un mig quilo (la proxima vegada ho pesare )
- mig cap de rap
-2-3 tomaquets
- ceba
- porro
- 2-3 pastenagues
- mitja fulla d''api
- nap
- xirivia
-aigua (que cobreixi el peix mes 3 dits)
La gent normalment sofregeix les verdures per a donarli color

Jo a l'olla salteixo amb oli les galeres i el rap. I amb un morte maxaco les galeres una mica

Afegeixo l'aigua freda i espero arrenqui el bull.

Quan tru la primera escuma, la trec i afegeixo les verdures tallades gruixudes

Deixo que bulli 30 minuts (trec l'escuma que surt)

Ho paso pel xinès i ja ho tenim.

Despres fem els fideus, sopa, crema, etc

aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 41
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum