MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Gener 2017
DlDtDcDjDvDsDg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



Dorades, llobarros, etc

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Dorades, llobarros, etc

Missatge  aberdalet el Dl 25 Oct 2010, 22:31

Hola,

Mes que una recepta concreta es una manera de cuinar certs peixos que em va molt bé i queda bé:

primer el que faig es treure els lloms, deixantlos sense espines tot seguit posem la paella a foc VIU (jo faig servir una ben gruixuda, que pesa i antiadherent), la possem SENSE oli ni res i si la peça es gruixuda poso el forn a precalantar a foc mig uns 150º C.

Mentres la paella s'escalfa salem el peix i l'untem amb una FINA capa d'oli

Quan la paella esta ben calenta possem els lloms per la part de la pell fins que quedi ben cruixent li donem la volta. qua ja te un color maco ja es pot emplatar, si la peça es gruixuda la possem 1-3 min al forn perque es faci per dins.

Ja el podem emplatar acompanyat de la salsa que volguem i algun cruixent, per les salses ja posaré un altre tema.

L'altra manera que faig els peixos es a la brasa amb la brasa indirecta ( sota el peix no es posa cap brasa) i es fa amb la barbacoa tapada, però aixo es un altre tema.

Albert

aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 40
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Dorades, llobarros, etc

Missatge  aberdalet el Dt 26 Oct 2010, 19:28

No ho he posat pero com a salses podem acompanyar per exemple amb una salsa de sauternes amb festucs, salsa iodada o una variant de salsa Matelote, a vegades o he acompanyat amb salsa d'esparrecs verds o de pesols, faig proves

com a cruixents, depenent de la salsa es poden fregir fulles de julivert, esparrecs verds ben fins, etc

i com a complement per a donarli més "sofisticació" es pot fer un "aire de mar": es aigua amb sal que li afegim lecitina de soja i ho batem a l'ultim moment,, surten unes bombolletes que podem fer servir per a rematar el plat. aquest aire es pot fer amb gustos si es vol de peix, marisc, etc. simplement es una pijadeta.

d'aquesta part em queda pendent pujar alguna foto amb montatges fets.

aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 40
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Dorades, llobarros, etc

Missatge  kruskis el Dt 26 Oct 2010, 20:23

Collons aberdalet! Jo que faig una paella o un rissotto i em sento el rei del mambo...

_________________



Botiga online de pesca & nàutica

kruskis
www.forumdepesca.com

Edat : 36
Localització : Costa Brava
Data de registre : 07/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Dorades, llobarros, etc

Missatge  aberdalet el Dt 26 Oct 2010, 20:34

jejeje, no es per tant, es el que fa que t'agradi menjar bé, nomes tens dues opcions o que t'ho facin o que ho facis. Jo he tingut de fer la segona opció

aberdalet
www.forumdepesca.com

Edat : 40
Localització : barcelona/begur
Data de registre : 27/09/2010

http://escapadadepesca.com

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Dorades, llobarros, etc

Missatge  CAP-ROIG el Dt 26 Oct 2010, 20:57

aberdalet escrigué:jejeje, no es per tant, es el que fa que t'agradi menjar bé, nomes tens dues opcions o que t'ho facin o que ho facis. Jo he tingut de fer la segona opció

"ADRIALET", pot ser sí que en treurem, del fòrum, calcolm més de profit que aprendre a pescar...
Jo, com en Kruskis, només faig "paelles" seques o sucoses, i encara no he enverinat a ningú. A veure i m'atreveixo a fer un pas més....encara que només sigui`per emplenar els caps de setmana que no puc sortir...però ja se la resposta de la meva dona: entre lo que gastes i lo que embruts......vols dir que no serà més barat anar al restaurant!!!!!!!!!

CAP-ROIG
www.forumdepesca.com

Localització : DE LES MEDES A CAP DE CREUS
Data de registre : 14/07/2010

http://www.sistemesdembalatge.es

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Dorades, llobarros, etc

Missatge  Raül el Dt 26 Oct 2010, 22:22

sabeu com va acabar aquest llobarro?




Doncs així:



llobarro a la planxa amb verduretes a la planxa. Original, no?


i aquest?





doncs la cua al forn a la sal i els dos lloms a la planxa. MMMMHHH! En vam tenir per tres dies dos persones i un altre àpat de 6 comensals!

(ho sento... des que no escric fantasmades que estic malalt...)

Raül
www.forumdepesca.com

Edat : 40
Data de registre : 27/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Dorades, llobarros, etc

Missatge  Contenido patrocinado Hoy a las 02:36


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum