MENÚ

SHARE
SAMARRETES

ESQUERS ARTESANALS
BOTIGA DE PESCA
FACEBOOK
COMPARTIR
Últimos temas
» Martí Que i Quer
por Dani Dc 04 Maig 2016, 18:13

» consulta per pesca per zones de tarragona
por vic Dt 03 Maig 2016, 21:17

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:35

» Busco company de pesca a Riudoms o el Baix Camp
por vic Dt 03 Maig 2016, 15:34

» Re:Consulta sobre silur
por jovi64 Dj 21 Abr 2016, 01:36

» Pesca a susqueda
por Biel Ordeix Dc 20 Abr 2016, 20:16

» Sortida de pesca a riu
por jovi64 Ds 09 Abr 2016, 01:12

» FÒRUM
por jovi64 Ds 26 Des 2015, 11:02

» Avui al matí he sortit
por Paisano Dg 06 Des 2015, 18:52

» Pesca nocturna a l'Ebre
por MaxFactor Dv 09 Oct 2015, 19:51

» Hola
por jovi64 Ds 19 Set 2015, 03:47

» Consells sobre rodet
por jovi64 Dg 06 Set 2015, 00:19

» Salutacions desde Manresa
por lobezno46 Dv 04 Set 2015, 15:56

» Salutacions desde Peru
por antonio999us Dg 30 Ago 2015, 19:21

» Dedicat a la Xènia i en Teixi
por Raül Dg 26 Jul 2015, 13:56

» esquer mal estat a Decathlon
por AlfonsPeñaPescador Dc 10 Jun 2015, 13:57

» pesca tarda i nocturna
por TOTTI Dl 25 Maig 2015, 19:53

» Pescador novell
por jovi64 Dg 17 Maig 2015, 10:24

» Sortida i retrobaments
por Raül Ds 02 Maig 2015, 21:54

» Recordant a la Xènia.
por Raül Dj 30 Abr 2015, 15:39

GALERIA


YOUTUBE
Març 2017
DlDtDcDjDvDsDg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendari Calendari

Flujo RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



RECEPTES DE PESCA

Pàgina 2 de 2 Previ  1, 2

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  kurry el Dj 03 Des 2009, 20:33

Jajaja que ****** que ets, per uns sonets que faig jajaja
A més, la majoria de sons els faig quan la barca està en marxa, ja sigui fent curri o moguent-nos cap a una altra banda, el que passa és que el meu germà és un exagerat jajaja

_________________
www.pescablackbass.es - Web sobre el Black Bass y su pesca
www.inkreible.com - Ropa y complementos únicos
avatar
kurry
www.forumdepesca.com

Edat : 33
Localització : L'Escala o Palamós, Girona
Data de registre : 07/03/2009

http://www.inkreible.com

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  kruskis el Dj 03 Des 2009, 21:20

Exagerat??? El que és exagerat són els ronquets que fots!!! Fots més merder que la barca d'en Teixi!!!!!!!! jajajajaja Ara heu rebut tots 2

_________________



Botiga online de pesca & nàutica
avatar
kruskis
www.forumdepesca.com

Edat : 36
Localització : Costa Brava
Data de registre : 07/03/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  teixi el Dv 04 Des 2009, 00:19

que es aixo de que la meva barca fa molt soroll ????????????, si no n'hi a cap de tan silenciosa com aquella, nomes desperta als que dormen a dos milles pero es de tanta mala llet que te el motor, no que fasi fressa, jejejejejeje
avatar
teixi
www.forumdepesca.com

Edat : 54
Localització : costa brava
Data de registre : 20/04/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  llampugaire el Dt 23 Nov 2010, 16:52

Raül escrigué:ho provarè company! El problema és que la melva té un gust fort de peix...
"un consejo para cada vez que pesques la Bacoreta es colgarla inmediatamente de la cola y seccionar la branquias, de este modo se desangrara rapidamente , y la carne queda mas limpia y sabrosa, pues muchas veces pescados de este tipo que tienen un sabor muy fuerte o incluso amargo y esto es por el sabor de la sangre,"

Aplicable també a melves i bonítols. Tret de http://andresylapesca.blogspot.com/2009/04/bacoreta-en-conserva.html
avatar
llampugaire
www.forumdepesca.com

Edat : 56
Localització : Palamós
Data de registre : 25/03/2009

http://llampuga.blogspot.com

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  Tola el Dl 05 Nov 2012, 17:36

Tola escrigué:Tios, quan aneu a pescar des de les roques, no us heu mirat mai aquells clots on es queda la sal del mar i heu pensat com quedaria una amanida amb allò per sobre? Si la quantitat de sal del clot és generosa, porteu a mà una bossa i no la deixéssiu allà. Senyores i senyors. Per a tots vostès, us presento en rigorosa exclusiva l'anomenada sal de cocó, tant i tant apreciada a les illes Balears (per exemple).

Un cocó és un clot a la roca, i la sal de cocó, els cristalls que hi resten després que lentament, el sol hagi dessecat l’aigua de mar que hi va quedar atrapada.

És una sal de baix contingut sòdic i molt rica en Magnesi, amb un gust més suau i agradable que les sals refinades i depurades a les que estem habituats. Una sal apta per a aquells a qui el metge els ha prohibit la sal, però sucumbeixen terranalment al celestial plaer del delicat cruixir d’un cristall de sal sobre el torrat d’una costella a la brasa...

Utilitzeu-la en cru per a les verdures, carns o marisc a la brasa o a la planxa, amanides i entrants. Tanqueu els ulls i sentiu el delicat cruixir de les fines escates de flor de sal, escampades sobre el que més us agradi. La llista de possibilitats és molt llarga i aquesta etiqueta, molt petita. Podeu buscar idees a Internet, entre les receptes de la famosa sal maldon.

Diu el saber popular que hom s’acostuma fàcilment a les coses bones i que una vegada descobertes, costa molt tornar enrere. Amb la millor de les intencions doncs, espero que les làmines de flor de sal de cocó us obrin de bat la porta a aquells petits plaers que ens fan la vida tan agradable.

Que tingueu molts bons àpats i millors sobretaules!

Martí... Tola


Recony, nens!!! la setmana passada vaig trobar pots de sal de cocó al CAPBRABO i quasi que caic de cul quan vaig veure que anava a 33euros al quilo (!!!). Aurgh!! ja veig que hauré de declarar el rebost en la propera declaració de patrimoni a hisenda!! me'n vaig corrents al banc a fotre els tupperwares de sal a la caixa forta! osti tu! però si ens ho regala el mar! però si en 1h i mitja vaig anar de casa a les roques, vaig arreplegar-ne una motxilla plena i ja tornava a ser a casa a les 7 del matí!! potser m'he equivocat de professió. I mireu que la sal de dins dels pots era una sal ben lletja, de la de baix de tot de la bossa, que queda molt humida i força gris (senyal que apuren els clots i agafen també la de baix de tot amb el pòsit d'argiles i algues i a sobre, amb la flor de sal ben esmicolada, sense mirar-s'hi gaire amb el transport. Arriben a tenir-la amb uns cristalls ben bonics, blancs i ben parits i et fan deixar la filla o la dona per endur-te el pot de sal de la botiga! osti tu! em van caure els collonets a terra. 33euros el quilo, diuen. Ja et dic jo...

No sé per què, la collita de l'any passat feia olor de marisc. La d'aquest any fa olor menys de marisc i més de mar, és una sal més marina aquest any. Segurament tingui a veure amb les pluges que hagi fet o el moment del procés d'assecació. Digo yo. En fi, que quasi caic de cul.

Paisano, et dec un pot de tàperes de la collita d'aquest any, és veritat. Ja han acabat el seu procés de condimentació. A veure si coincidim vostè i jo algun dia, pàjaru.







El clot de sal una vegada li has tret la crosta de dalt. La sal del fons surt a grapats, mirant de no trencar gaire els cristalls, que fa més bonic. Els cristalls de dins del clot són més fins. Millor per fondre'ls sobre la costelleta a la brasa. La crosta de dalt és més gruixuda i fa que alguna mossegada del pa amb tomàquet et quedi a vegades massa salada. Aix, aix.
avatar
Tola
www.forumdepesca.com

Data de registre : 12/08/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  CAP-ROIG el Dl 05 Nov 2012, 22:36

Benvolgut Martí, ara mateix tinc la impressió que cada cop que després de una tramuntanada passo la manguera a la barca he perdut uns quans dinerons i la oportunitat de provar tant preuada sal.

Saps la quantitat de sal que s’apilona per tota la superfície de la barca, les baranes...etc...despres de una tramuntanada? Aquesta també val?
Quines preguntes, eh?

Salutacions
avatar
CAP-ROIG
www.forumdepesca.com

Localització : DE LES MEDES A CAP DE CREUS
Data de registre : 14/07/2010

http://www.sistemesdembalatge.es

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  joemosqueroles el Dl 05 Nov 2012, 22:57

Felicitats Rockefeller de la sal!!!
Recordo un escrit teu de l'estiu a menorca que el teu pare anava recollint la sal mentre tu pescaves, em va agradar tant que no vaig saber ni què dir. Jo fa temps que vaig perdre els pares i aquestes coses les veus amb uns altres ulls.
Una cosa que per mi s'ha tornat imprescindible a la cuina és sal amb chilli. La meva filla me'n va regalar un pot i va obrir la veda. Es tracta de picar el chilli o la cayena o el que tinguis que piqui com un dimoni al 30, 35 o 40% del pes de la sal. Abans t'has d'entretenir a treure les granes. Un cop ben picat el chilli el barreges amb la sal i també la passes per la picadora perquè quedi més fina i passi pels forats del saler.
Vaig començar posant-ne a les amanides i ara en foto fins a l'entrepà. Si abans valia 33 ara pots arribar als 50€!!!


Editat per darrera vegada per joemosqueroles el Dt 06 Nov 2012, 00:20, editat 1 cop en total
avatar
joemosqueroles
www.forumdepesca.com

Edat : 50
Localització : Sant Esteve de Palautordera
Data de registre : 03/12/2010

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  Paisano el Dl 05 Nov 2012, 23:56

Senyor Marti
ara quan mirava les fotos
diré que jo aquest any he recollit un grapat
estic totalment d'acord aquesta sal és collonuda
i la conec gràcies a vosté
avatar
Paisano
www.forumdepesca.com

Data de registre : 20/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Re: RECEPTES DE PESCA

Missatge  Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Pàgina 2 de 2 Previ  1, 2

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum